Vegan mac’N’cheese med tryffel

Asså OJ! Ni vet att jag brukar laga allt från skratch och försöker undvika kolhyderater osv? Glöm det! Filip var på Brillo (restaurang) och åt Mac and cheese med tryffel. Jag gick omkring och var sååå suktad! Tillslut blev jag galen och vände upp och ner på vårt safferi! Hittade av en slump något som funkade! Hjärtat är en burk Vegan Cheese flavour sauce mix jag fick från min systerdotter som är vegan. Låt mig berätta!

Tillagning, 2 personer. Tid: ca 6 minuter! (perfekt bakismat!)

Ingridienser:
4 dl snabbmakaroner
Salt till vattnet
5 msk Vegan Cheese flavour sauce mix
1 msk tryffelolja
0,4 msk rapsolja ELLER veganskt smör
Svartpeppar och örstalt

Börja med såsen! Lägg i ost-pulvret i en skål, tillsätt lite varmt vatten och rör om till en såsig konsistens. I med tryffeloljan och svartpeppar efter smak i såsen och rör om. Koka upp makaronerna enligt anvisningen på förpackningen. När dom är klara så häll av vattnet lite snabbt och tillbaka i kastrullen. I med lite olja eller veganskt smör och rör om makaronerna. In med ost-såsen och salta eventuellt med örstalt och så är det KLART! Hugg i. Kör med ketchup om det är din grej!

Grejerna du behöver!

Publicerat av

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s