Hejdå 2018! – Hej 2019!

ÄRLIGT. Det var inget bra år för min del. Mycket fint hände men jag har inte mått kanon. Filip och jag hade vår 7-års kris vilket var otroligt tufft. Jag lyckades få åka hem från sjukhuset på min 30-års dag för att fira lite iaf. Och hela sommaren var bara en dimma av cellgifter och ett runt kortison-ansikte. FY FAN.

Ett jäkla mellanår. Har raderat en lång text nu för det var så otroligt deppig. Allt jag lärt mig har vart sådant som det gör ont att tala om, eller saker som gjorde ont att förstå. Det var många insikter av bitter karaktär, men jag har försökt placera dessa tråkigheter i bakhuvudet och inte låta dom smutsa ner mina rosa solglasögon som jag vill se världen igenom.

ÄNTLIGEN! Nu är der 2019! Jag hoppas på att få vara FRISK och glad. Pigg och fiffig! FIFFIG är det bästa tillståndet ever. Good vibes only också men dom enda vibbsen jag kan försöka styra över är mina egna och det lovar jag göra. Nu ska jag tillbaka till livet. Vänta ut min cancerbaksmälla som smyger sig på om nätterna och bara börja på ny kula. Jag har ingen aning om vad som kommer härnäst. Men jag hoppas på att det blir kul, utvecklande och bra.

En sak är säker, jag är så glad att jag kliver in i det nya året med Filip vid min sida. Visst är det inte alltid lätt att leva med sin totala motsats som livskamrat. Vi vill ofta åt helt olika håll och vi vill fylla våra liv med helt olika saker. Ständiga kompromisser kan vara tärande. Men det finns så mycket kärlek, det finns så mycket dragning. Jag har en kille jag kan lita på, räkna med och prata i timmar med om rymden eller annat konstigt. Han är där, så himla pålitlig och stabil. Ibland lite trög men alltid snäll. Ibland lite fyrkantig men det är också bra. Tack Filip för att du lägger allt ditt hångel på mig! Du är bäst!

 

Publicerat av

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s