Fredag = FRIHET 💪🏼

Tacksamhetsvecka och VARJE fredag så tänker jag på er som är sjuka och ensamma 💖 Fysisk eller psykisk sjukdom tar inte semester eller helg. När Instagram fylls av bilder, videos och boomerangskålar så tänker jag på den tiden när allt detta var så långt bort för mig. När fredagar spenderades på sjukhus eller i sängen, när alla andra var ute och jag kände mig som den ensammaste tjejen i världen. Jag vågade inte be om att någon kravlöst skulle finnas vid min sida. Men det finns så många tårar att hindra från att falla, jag vill säga det för jag vet att många sjuka själva inte vågar 💔 Det var jobbigt att fråga för att jag inte kunde vara ”värdinna”, lägenheten stökig och smutsig, kylskåpet tomt. Men du som anhörig, våga träng dig på. Säg att du är beredd att ha tråkigt din lediga kväll för att sitta vid din väns sida. Att du struntar i stöket, att du tar med mat, att du bara vill finnas där. Fråga inte så mycket bara gör. Cellgifter försvagar och förvirrar, sänk tröskeln för den sjuka om du vill umgås, gör det enkelt och härligt. Vill inte lägga press på att ni ska – vill bara säga att ni kan✨🙏🏼 Till er som är sjuka eller av annan anledning har begränsad frihet, ni är aldrig ensamma om att vara ensam 💖 Jag är/känner mig också ensam ibland 💕 Men här på bilderna ovan ser ni mig stunder då jag trotsade allt och dansade på cellgifter och bubbel, med låga vita och en konstruerad friet. Tacksam för dom minnena! Stor KRAM till alla som känner ensamhet! 💖

Publicerat av

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s