Tisdag = kärlek!

Min tacksamhetsvecka är igång! 🙂 Tisdag – Jag är tacksam för all kärlek jag fått!

När jag insjuknade och gick ut med att jag var sjuk så fick jag sååå mycket kärlek att det svämmade över. Folk ville säga något innan det eventuellt var försent, många tog cansen och jag är tacksam övet att ni gjorde det. TACK. När jag sedan låg i smärtor och lidande fanns dendär magiska asken i mitt inre att nalla ifrån, asken fulla av kärlek från er. Alla hejjarop och fina ord, från människor som kännt mig, känner mig eller är totalt främmande personer.

Jag tror inte jag fattade det där med pepp innan lika bra. Innan jag blev sjuk så tänkte jag oftast ”ensam är stark” och försökte ofta bygga min pepp inifrån. Det är också bra MEN att ta emot kärlek är det vackraste man kan göra. Det är som att när jag får kärlek från andra så blir den dubbelt så stark än om jag bygger den inom mig själv. Det är viktigt att älska sig själv och kunna bygga sig inifrån. Men sen måste man lära sig att ge och ta kärlek, man blir komplett, det är typ MAGI.

Igår när jag gick ut med att jag var frisk så fick jag såååå mycket kärlek! TACK FÖR ATT NI BRYR ER! Tack för att ni lajkar, kommenterar och finns. Tack för att vi tillsammans möts i något. Tack för att ni säger till mig när någon olämplig groda hoppar ur min mun och tack för allt fint ni skriver. Och även min kompisar irl (irl = verkligeheten om mamma eller någon annan polsk kvinna undrar :)) Men ni som finns där vid min sida är också helt underbara. Jag har blivigt BACKAD. Min kille har visat sig vara en stadig klippa även om han ser ut som ett snöre som ska blåsa bort 🙂 Mina vänner och min familj – vilka hjältar!

KÄRLEKEN har nog vart den starkaste medicinen. Den har helat själen när själen blött. TACK för det alla ni! Och jag vill uppmana er till att fortsätta sprida kärlek. Dra ut tummen ur vanten och skriv något snällt om du tänker något snällt. Lajka, peppa och sprid kärlek! Köp dina kompisars grejejer som kör egna företag, visa uppskattning när någon ansträngt sig, ring farmor om du har en. Och ju mer kärlek du sprider desto mer kommer komma tilbaka till DIG, jag blir iaf helt uppskruvad eftersom jag blir så glad för andras skull! Om du tycker det är svårt att glädjas åt andra så finns ett knep: sluta jämföra dig själv med andra! Du är unik och helt fantastisk! Så du har råd att strööööö all kärlek du kan hitta omkring dig och öppna ditt hjärta när det studsar tillbaka!

Tack för all kärlek på min frisk-day! Har verkligen bara marinerat mig i allt detta! UNDERBAR värme lyser från mitt hjärta! Tack och spriiiid kärleken! ❤

Publicerat av

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s