Vegansk brunch på Radisson

Asså MUMS! Jag tog med mamma på 100% växtbaserad brunch på Radisson Blu Royal Park i Hagaparken. Otroligt lyxigt att inte behöva fråga, leta eller ställa till besvär utan bara njuuuuta av allt, verkligen ALLT. Mammas favorit var jansons och jag gillade nog mest att kunna frossa i tempeh, kötbullar och annat som jag inte unnar mig till vardags 🙂 Nu innan jul var det ”julbord” men dom kör vegansk brunch hela året, ska lätt tillbaka på sommaren och sitta ute! Perfekt utflykt ju! ❤ Och perfekt för att få inspo till den egna matlagningen. 10 av 10!

Kan vi prata om den magiska klumpen i mitten av tallriken brevid pepparots-kärmen? Det är nämligen mandel-feta!? Den samkade underbart! Kommer göra ett härm inom kort!

Tofu-äggröra, riktigt bra tempeh, goda gött-bullar, massa syrade grönsaker, pannerad tofu och annat gott! Wow!

Försöker hålla mig borta från sött men kunde inte motstå detta! Torrisen med soja-grädde va brutalt god. Och saffransbulle med mandelmassa va ju inte häller helt fel. Och kärleksmums är ju givetvis ALLTID gott. 

Publicerat av

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s