Frisk!!!

Jag är friskförklarad! Klar med all behandling och alla läskiga tabletter. Jag vill bara skrika rakt ut!!! Det blir verkligt när jag delar nyheten mer er, innan har det mest känts läskigt och overkligt! Jag kände mig som på rymmen dom första dagarna, som att jag gjore fel. Och självklart kom hjärnspekena DIREKT när man slutar med tabletter som håller sjukdom borta, men som allt annat i livet får man träna träna träna sitt lilla huvud!

Jag tänker på alla som inte har samma tur som jag. Tänker på er som fortfarande kämpar eller blir änglar.  Jag kunde vart ni – ni kunde vart mig. Allt är bara ett universums lotteri. Och jag försöker leva här och nu, ska försöka påminna mig om det varje dag. För ingen vet när allt tar slut eller hur. Så man ska ju njuta, leva så att om döden kommer för att hämta dig så kan du vara nöjd och stolt över allt fint du fyllde ditt liv med. Det behöver inte vara storslagna grejer i horisonten, det kan vara små blommor du plockar längst vägen hem från jobbet. Det lilla räknas, det lilla är lika viktigt och om du ser det kommer ditt liv bli så mycket härligare.

Jag har ingen aning om vad som händer nu… Det är som efter en meditation, man måste börja vicka på tårna försiktigt för att komma tillbaka till rummet. Det är som att på skakiga ben stappla fram och fråga chans på livet, ska vi testa igen? Spännande.

Jag vet inte riktigt vem jag är efter allt detta eller hur mycket jag orkar på sikt. Men jag vet att mina övertygelser jag hade innan är ÄNNU starkare nu. Att sjukdomen ändrat folks syn från ”en orimligt glad tjej” till en ”inspirerande tjej” fast jag sagt exakt samma saker både innan och efter sjukdomen. Jag vill göra skillnad, jag vill beröra människor, jag vill få folk att bli snällare mot sig själva och omvärlden, jag vill krama sjuka, jag vill stärka sjuka, jag vill hjälpa vårdpersonal att hitta sitt VARFÖR dom går till jobbet varje dag och få dom att förstå att dom på rutin gör mångas liv så mycket finare, jag vill väcka alla friskisar som sover och skjuter upp saker till att börja leva här och nu. Och jag vill bara få vara Fikas, Natali, pussen, dottern eller vännen för folk. Utan molnet av oro och sjukdom omkring.

Håll i dig världen, nu är du min och jag ska pussa dig!!!

P.S
TACK. För allt stöd! Ni är bäst. Nu kommer jag köra tacksamhetsvecka för allt jag älskar i livet!!!! ❤

Publicerat av

2 reaktioner till “Frisk!!!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s