WTF!?


Vad gör jag i en studio som programledare?! Visst är det SJUKT!? Denna vecka har vart såååå intensiv. Jag har bara tragglat manus och gjord avslappningsövningar 🙂 Otroligt lärorikt att göra detta med riktiga proffs men samtidigt superläskigt eftersom allt har vart så sjukt proffesionellt och då höjs ju min inre ribba för hur jag ska prestera. Men proffsen har vart lugnande och snälla, väldigt förstående för att detta är min första gång. Ärligt talat så visste nog inte många att programledaren (jag!) var helt grön! Haha, jag kände bara att allt jag kan vara är mig själv. Och jag tvingar alla krama och high-fiva-mig stup i kvarten.

Ni vet GAGA-citatet? Det kan va 100 pers i rummet men du behöver bara en som tror på dig? Var den personen för dig själv! Filip har vart bortrest under denna hektiska vecka och jag har fått peppa och tro på mig själv. Sen så har jag ju vännerna, mamma, pappa och alla er förljare. Ni har peppat mig och fått mig att våga, andas och köra på. Utan er hade jag aldrig vågat tro på mig själv. Ni är så kloka och fina. Älskar det ni säger till mig. Och när en vän försvann så blev en annan ännu viktiagre. Känner så mycket kärlek, ödmjukhet och tacksamhet.

Imorgon slår vi på stora trumman och kör livesändning på kvällen 21.00 till sent! Hoppas det känns lika bra som idag!

Här är denna morgons livesändning. Hihi. Bättre än första gången kändes det i kroppen! Är så glad att det går åt rätt håll! Var ärligt talat rädd att jag skulle vara sämre! Hahah!

Publicerat av

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s