Utseendet

En sak som jag inte tänkt på så mycket tidigare: UTSEENDET! Man blir väldigt medveten om sitt utseende när man stå framför en kamera! Jag har gått ner i vikt, använt ansiktsmask, haft mascara för första gången på riktigt länge och jag försöker hålla mig hel. Ja, för jag har ju blivit mycket klantigare sen sjukdomen. Ofta ett trasigt finger, blåmärke eller annat spår av klantighet på kroppen. Hoppas det försvinner när min kropp blir ren från alla prepparat. När jag shoppar väljer jag ofta saker som liknar en rosa sockervadd, absolut aldrig genomtänkt eller med en plan bakom. Jag har ju glidit runt i min pyjamas eller i landstingets sjukhuskläder senaste 2 åren och inte ens tänkt på att jag har ett utseende 🙂 Men det har jag! Och ärligt talat känns det fint att vårda det – för jag är värd det! OJ! Blev en Loreal-slogan, men det är sant! Jag får vara fin! Du får vara fin! Jag är värd att vara fin! Du är värd att vara fin! Det är också en bra påminnelse i detta Jante-land.

En sak som jag verkligen vill pointera: jag känner inte att jag måste ”se ut på ett visst sätt”. Jag vet att jag duger som jag är. Men det som händer nu är att jag känner: OJ, ska jag prestera så måste jag vara så bekväm jag kan. Jag kommer inte kunna leverera annars. Det skulle vara som att spela in utan att ha borstat tänderna. Och jag känner att detta projekt blivit en språngbräda till att ta hand om både mitt yttre och inre. För sinnet måste också vara i bästa möjliga balans. Och jag måste ha nagellack! 😀 För det gör mig såååå glad av någon oförklarlig anledning! Kanske låter det töntigt men jag tycker nagellack är 10 fina prickar över it och nagelacket ger mitt självförtroende en boost.

Tycker för övrigt att det är ett lifehack, att vara bekväm i sin egna kropp. Varesig man målar sina 10 fingrar eller accepterar dom som dom är. Klurigt det där – men vi duger alla som vi är. Avslutar på det rimmet 🙂 Våga vara fin så som du tycker är fint! (förrutom om du har osunda ideal som kan vara farliga för din hälsa såklart!!!) ❤ Hoppas ni fattar! Kärlek till er!

IMG_3851.JPGSåhär trivs jag att klä mig bäst! 🙂

Publicerat av

En tanke på “Utseendet”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s