Dream come true!

Önskar att jag kunde åka tillbaka i tiden och säga till lilla Natali hur FETT allt en dag skulle bli och hur många av drömmarna i hennes hjärta kommer slå in! ❤

Jag har tagit mig vatten över det polska huvudet! Jag skojar inte!!! JAG SKA PROGRAMLEDA EN LIVESHOW PÅ YOUTUBE nästa vecka! Fattar ni?!?!

Min vän Danne på Pricerunner frågade mig om jag ville testa att programleda deras Black-Friday-Live! Och eftersom jag ÄLSKAR att utmana mig själv sa jag JAAAA! Och ångrade mig genast men vågade inte dra mig ur. Jag säger aldrig nej när det känns läskit och pulsen slår. Ni vet ju att jag älskar den svåra vägen. Som tex när jag köper havremjölk, jäser den till havre-fil i skafferiet med mina tibetanska bakterie-svampar och sen försöker koka ner den smeten till en ost!! Det är SÅ jag gillar det, svårt och lite jävligt. Det är då jag växer! Det är  Det är då jag lär mig! Det finns inget bättre sätt än att ta sig vatten över huvudet om man vill växa!

Kommer jag klara detta eller kommer jag typ börja gråta och få panik?! Jag vet inte! Men vet ni: JAG VÅGAR TESTA. När jag kollar in i kameran så kommer jag tänka att det är Ni som är där: mina fina följare och vänner! Då kanske det känns bättre! JAG BARA KÖR!

Jag har en kompis som tyckte det var en dålig idé att medverka, eftersom black friday uppmutrar till konsumtion. Men vet ni, jag älskar black friday! Och tycker det är en av dom vettgiare rea-dagarna, där man kan fokusera på det man vill ha istället för att plocka upp spilloror som inte sålts. Jag ser detta som en rea-dag där folk som inte har god ekonomi kanske äntligen kan köpa något dom behöver till hemmet (tvättmaskin, tv osv), där folk som har olika hobbies kan köpa något dom fantiserat om för att utveckla sin förmåga (nya pennor, stativ till kameran eller ett fett minneskort) och kanske ensamstående mammor med tuff ekonomi kan hitta en rolig julklapp till sitt barn för en bättre peng. Jag kommer själv från en uppväxt där röda prislappar har vart en räddning. Och ni som följer mig vet att väldigt mycket jag har kommer från second hand, men under black friday ska jag försöka fynda sådant som jag inte vill köpa på loppis, tex en eltandborste! (:

Snälla sötnosar! Skicka positiva vibbar till mig under live-sändningarna! Detta är något helt nytt för mig och något jag haft på min bucketlist. Jag har HELA helgen suttit hemma och pratat med en ros som jag låssats vara en kamera. Haha. HJÄLP! 

Måndag 8-9 icon Intervju med priceruners VD, vi tar reda på vad Black friday är!
Tisdag 8-9 icon Berättar om hur du navigerar på Pricerunner för bäst fynd!
Torsdag! 21-00 icon NEDRÄKNING TILL BLACK FRIDAY! Exklusiva rabattkoder! 🙂
Fredag! 8-9 icon Summering av årets rea! Vad som sålt mest osv.

icon >>> Här ser ni livesändningarna på tiderna ovan! <<< icon

Publicerat av

En tanke på “Dream come true!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s