Herpes-klubben!

Okej, jag tar nu på mig att bli ansiktet utåt för herpes! Jag bjuder på den! Det känns ju inte riktigt frächt MEN någon måste ju prata om detta. Dessutom, WOW, vilken ström av DM’s på instagram när jag började prata om detta, jag känner mig inte ensam, vi är värsta herpes-maffian! But you dont have to join this club! (:

Jag fick min ”premiär-blåsa” under yoga-resan ute på landet långt ifrån apotek och civilisation, så jag kunde inte göra något åt den och dessuom trode jag att det var en finne först. Men jag frågade ju er på instagram och här kommer era knep för att bli av med munsår!

 • Mammas husmors-tips: Lägg öronvax på blåsan, ”så gjorde man förr i tiden”! (hade tomt i örat tyvärr!) Någon som testat? 😀
 • Gnugga med salt enligt en insta-följare. ”Gör för jäkla ont men det hjälper” tillägger hon! 🙂
 • Elisabeth Arden 8h creme säger en tjej. Någon som testat? Endå inte helt olikt öronvax-metoden!? 😀
 • De flesta säger ”compeed munsårsplåster”. Att man ska ha dom över natten så försvinner blåsorna snabbt.
 • Zinksalva! En tjej skriver ”det är det enda som funkar för mig, brukade ha munså i en vecka nu är dom borta på 3 dagar”.
 • I-lysin är en aminosyra som man kan äta i förebyggande syfte skriver en hälsorådgivare till mig 🙂

Skriv gärna om ni har något mer tips för herpes/munsår/höstblåsa. Så störigt fenomen med blåsor. Dessutom är jag ju både dubbel-dippare och puss-galning, så detta är maximal otur för min del! En annan grej: när får ni era munsår? En tjej på insa skrev att hon får sina blåsor när hon mår dålig psykiskt eller fysiskt. Typ när hon utsätts för stress eller förkyldning. Ännu ett tecken från universum att försöka leva i balans och harmoni 🙂 Och frågan är: hur döljer ni era blåsor?

Vill också förtydliga att jag inte fått feeling och hånglat mig till denna blåsa (Filip blev orolig för det stackarn!). Utan detta är en liten biverkning efter alla ton av cellgifter jag fått. Tyvärr. Men livet är rätt fint att få behålla ändå trots blåsor och besvär 🙂

Kom med era bästa tips! Låt oss förgöra alla blåsor i världen! Heja!

 

 

 

 

Publicerat av

2 reaktioner till “Herpes-klubben!”

 1. Haft galna problem sedan 95 typ. Eight jour cream är oslagbart men det gäller då att man har den jämt varje dag som läppbalsam. Förebyggande på ngt vis! Det finns plåster för munsår som sitter på minst ett dygn. Bästa just nu! Annars vectavir kräm.

  Gilla

  1. Wow, vilken herpes-kämpe! 😀 Tackar varmast för dina tips och att du backar Eight hour creme, man vill ju göra flera solskenshistorier innan man vågar testa. Önskar dig minimalt med utbott! Kärlek! ❤

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s